Back to All Events

Zin in Waanzin I: Filmavond 'Ingewikkeld'

  • Cinema Zuid 47 Waalsekaai Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

beGeesterd werkte samen met deBuren om de reeks 'Zin in Waanzin' uit de grond te stampen: een filmisch-literair-filosofisch drieluik waarin we opzoek gaan naar de betekenis en reikwijdte van waanzin.

Op de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid vertonen we in Cinema Zuid de prachtige film ‘Ingewikkeld’. Deze documentaire van Poolhert brengt de ontroerende getuigenis van Sven over de psychose die hij doormaakte en de vele vragen die dit bij hem opriep.  Sven zal ons op deze avond vergezellen en de film van een woordje uitleg voorzien. Hier vinden jullie alvast een trailer terug. Tickets zullen jullie binnenkort via de website van Cinema Zuid kunnen aanschaffen.