Morgen is het zo ver.

Na een zomer vol reflectie, is het eindelijk tijd om aan de slag te gaan : morgen stelt beGeesterd zichzelf voor op het VVGG-congres. We hopen mensen te kunnen bereiken en engageren voor ons centrum, om zo de fundamenten te leggen voor een bloeiende toekomst.

We hebben verder ook opnieuw enkele updates op de website geplaatst. Zo vinden jullie bij de verschillende secties aankondigingen van enkele interessante congressen en symposia die binnenkort doorgaan. Ook springt deze maand het artikel over fenomenologie van Damiaan Denys in het Tijdschrift voor psychiatrie in het oog. Des te meer omdat beGeesterd-bestuurslid Zeno Van Duppen er een commentaar op schreef, en deze twee zwaargewichten binnenkort op ons Zin in Waanzin-evenement in debat gaan. Een heerlijk voorsmaakje dus!