Wij zijn er klaar voor!

Onze website begint vorm te krijgen en daarmee presenteren we jullie met veel trots ook onze eerste evenementen: een symposium op het VVGG-congres en het ambitieuze drieluik 'Zin in Waanzin', waarin we samen met de Buren een filmavond en een debatreeks met enkele topsprekers organiseerden. Kijk dus zeker even op de website onder 'evenementen' voor meer details en de inschrijving. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Verder kunnen jullie zich bij 'contact' vanaf nu ook officieel lid maken -helemaal gratis en vrijblijvend uiteraard- en werken we aan een nieuwsbrief om jullie op de hoogte te houden van onze laatste nieuwtjes. Hou zeker ook de rest van de site in het oog, want stukje bij beetje bouwen we hierop verder om jullie van de meest interessante en nieuwe artikels, publicaties, films en literatuur...  te voorzien.

Geniet alvast van deze zonnige zomermaanden, we hopen jullie binnenkort allen in levende lijve te mogen ontmoeten.

Het beGeesterd-team