Heads-up!

Ondertussen passeerden er reeds verschillende evenementen die we zelf organiseerden. Vol goede moed maar met een klein hart gingen we van start. Onze vrees was echter ongegrond: we trokken volle zalen, het succes oversteeg onze verwachtingen.

We begonnen met een symposium op het VVGG congres te Antwerpen, waar enkele van onze bestuursleden samen met Dirk De Wachter ons centrum trachtten op de kaart te zetten. Vervolgens was het tijd voor onze samenwerking met deBuren: het ‘Zin in Waanzin’ drieluik. Zowel tijdens de ontroerend filmavond in Cinema Zuid te Antwerpen als tijdens het vurige debat met Wouter Kusters in Bussel konden we rekenen op een talrijk aanwezig, divers en geïnteresseerd publiek. We willen jullie hiervoor alvast graag bedanken. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen.

Maar het is nog geen tijd om uit te rusten! We maken ons nog klaar voor een afsluiter van formaat: volgende week donderdag 22/11 vindt het laatste deel van ons Zin in Waanzin-evenement plaats, met topsprekers Damiaan Denys en Paul Moyaert. Het debat zal in goede banen geleid worden door niemand minder dan Alicja Gescinska. Spektakel gegarandeerd!

Meer info vind je verder op onze website en via de website van deBuren.

Graag allemaal tot dan!